Elena Karić odlučila da napusti Srbiju: Prodala vilu Jeleni Đoković – seli se u Toskanu

Elena Karaman Karić uskoro napušta Srbiju i Kosmaj gde je imala velelepnu vilu od 2 miliona evra, koju je prodala Jeleni Đoković.

Elena je odlučila da se preseli u Toskanu, gde je 2012. godine počela sa izgradnjom kuće i nekoliko godina kasnije je završila.

– Nakon razgovora sa mužem, Elena je rešila da proda kuću na Kosmaju koju su zajedno izgradili. S obzirom na to da je njihov razvod bio buran, te da ga je izbacila iz kuće, ovo je bio jasan sled događaja. Novac od prodaje kuće će podeliti, dok se Jugoslav složio sa tim da njegova bivša supruga zajedno sa decom otputuje u Toskanu gde imaju velelepnu kuću i veliko imanje – otkriva izvor blizak paru.

– Sasvim je sigurno da će neke od skupljih komada nameštaja ipak iseliti iz vile i prebaciti u Toskanu, a ono što ne bude mogla da transportuje uzeće njen suprug Jugoslav, koji je nedavno iznajmio stan u centru Beograda jer ga je Elena izbacila iz kuće – otkriva izvor.

– Tačno je! Ona upravo privodi kraju skicu hrama koji planira da izgradi i to u Toskani. S obzirom na to da imaju ogromno dvorište ispred kuće u Italiji, Elena će upravo tamo izgraditi jedan mali hram u kojem će izvoditi svoje rituale – otkrio je list.

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *