ZA OVA 4 ZNAKA, FEBRUAR je mjesec iz pakla: Ako ovaj period pregrmite, poslije će sve biti mnogo lakše!

Za njih će ovo biti razdoblje zbunjenosti i prisjećanja, a mnogi će primjetiti i kako im ništa ne polazi za rukom. Retrogradni Merkur pravi haos u Zodijaku, a to će posebno osjetiti 4 horoskopska znaka u februaru!
OVAN: Iako ćete se u prvoj polovini mjeseca možda osjećati društveno i ekstrovertno, u drugoj polovini mjeseca stvari će se smiriti i postaćete svijesniji svojih osjećanja.

Kad sezona Riba započne, aktiviraće se vaša podsvjest i sve skrivene emocije koje nikada ne ugledaju svijetlost dana. Dajte svom srcu priliku da napokon osjeti sve ono što nosi u sebi, piše 24sata.hr.

RAK: Ovaj mjesec je u znaku transformacije. Treba otpustiti prošlost, kako bi se napravilo mjesta za budućnost i prihvatiti da nekim stvarima nije suđeno da traju zauvijek.

Imate sklonost tome da romantizujete prošlost pa zašto tako ne biste razmišljali i o budućnosti? Svijet je pun mogućnosti i do kraja mjeseca uvidjećete koliko ih zapravo ima.

DJEVICA: Merkur, koji je vladajuća planeta Djevice, je retrogradan, a to znači da ćete biti zbunjeni, neorganizovani i smeteniji nego inače. Imaćete osjećaj da ništa ne radite kako treba, a zbrka u glavi sve će to još više otežavati. Ali, nemojte da očajavate, sve je to samo privremeno.

ŠKORPIJA: Vaši odnosi sa ljudima su u posljednje vrijeme pod velikim pritiscima. Možda se svađate s partnerom, ljuti ste na najboljeg prijatelja ili ste spremni na svađu kada god vas kolege na poslu nešto pitaju.

U ovom mjesecu trebalo bi ponovo da procijenite dinamiku vaših odnosa i zapitate se kako možete biti bolji partner, pogotovo kada se nađete suočeni s nedaćama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *