HOROSKOPSKI ZNAKOVI predodređeni da imaju SREĆE U BRAKU, i svi žele sa njima..

Pojedini predstavnici Zodijaka jednostavno su rođeni za zajednički život jer imaju afinitete ka zajednici i porodici. Neki su uspješniji u bračnom životu, neki malo manje, ali ovih 5 znakova su stvoreni za život udvoje.
Bik dugo bira, ali kad odabere..
Bikovima vlada planeta Venera. To je razlog zbog kojeg imaju sklonost za davanjem, brak ih nimalo ne plaši, naprotiv, raduju mu se. Međutim, Bikovi vole da pametno iskoriste vrijeme za upoznavanje budućeg partnera kako bi se uvjerili da je to prava osoba, prije nego što se obavežu.

Ali, nakon što budu sigurni u vezu, ostaće zauvijek sa partnerom. Bik želi da gradi budućnost i ne plaši se osnivanja porodice. Za njih je stabilnost neprocjenjiva i učiniće sve da uspiju u svom braku.

Rak nikad ne napušta supružnika
Ovim znakom upravlja Mjesec, zbog čega Rakovi favorizuju emocionalne veze ispred telesnih veza. Rak je nježan, ljubazan i pun poštovanja, traži dugoročnu predanost i nema problema sa ograničavanjem svoje slobode.

Rak čini sve da se njegov partner osjeća cenjeno i voljeno zbog onoga što jeste, ali i očekuje isto zauzvrat. Jednom kad se uvjeri u svoja osjećanja, Rak će ostati vjeran i nikada neće napustiti supružnika. To su razlozi koji čine njihov brak uspješnim.

Lav jedini vatreni znak predan braku
Lav je, za razliku od Ovna i Strijelca, jedini vatreni znak kod kojeg će veza vjerovatno potrajati kad se vjenča. To je odan znak, kojim vlada Sunce, što mu daje kraljevsku energiju.

Kad Lav započne vezu, ona je ili dugoročna ili je neće biti. Lavovi nisu zahtjevni ljudi, samo žele da znaju da ih njihovi partneri vole i da su im vjerni. Kad su emocionalno zadovoljni, ništa ih neće natjerati da pobegnu, pišu mediji.

Jarac cijeni sigurnost i stabilnost
Dominantna planeta ovog znaka je Saturn, planeta svjesti i vremena. Jarčevi su ljudi koji cijene sigurnost i stabilnost. Vrlo je usredsređeni na svoj lični razvoj i preuzimaju odgovornost za sve svoje izbore.

Jarčevi se ne plaše poteškoća i vole da prihvataju izazove, jer je to ono što im omogućava da napreduju. Vjeruju svojim veštinama i spremni su da se suoče sa bilo kojom teškom situacijom. Kad nekoga vole, žele da konkretizuju svoju vezu i venčaju se sa partnerom. Kad se vjenčaju, ostaju vrlo kreativni i žele da iznenade partnera.

Ribe se u braku osjećaju kao u vodi
Ribama upravlja Sunce, ali za razliku od Lava, one nisu nezavisne, emocionalno su zavisne od partnera i stalno ih treba u nešto uvjeriti kada su u vezi. Brak je dobro rješenje za njih, tako da su napokon sigurne da njihovi supružnici dijele ista osjećanja kao i one.

Izuzetno su emotivni i osjećajni ljudi. S druge strane, biće spremne da se bore za to da njihova veza funkcioniše i traje cijeli život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *