Svaki horoskopski znak ima svoj fizički adut: Otkrijte koji je vaš!

Genetika nesumnjivo igra ulogu, ali astrolozi tvrde da i položaj zvezda u trenutku rođenja može da utiče na našu spoljašnjost

Horoskopski znak otkriva mnogo toga o našem karakteru, ali i o izgledu.

Ljudi rođeni u proleće prepoznaju se po lepim crtama lica, a letnja deca ističu se po tenu i kosi. One koji su rođeni u jesen odlikuju ženstveni pokreti, a zimski znakovi Zodijaka su prepoznatljivi po specifičnoj figuri.

Ovan
Pripadnici ovog znaka ističu se lepim crtama lica. Obično imaju široko čelo, rumene obraze, proporcionalno telo prosečne ili ispod prosečne težine. Često imaju tamnu kosu i izražene obrve i oči.

Bik
Kao i kod Ovna, i pripadnici ovog znaka običnio imaju lepe crte lica. Njihova glavna karakteristika su velike oči. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni, a kosa gusta. Vrat im je često prilično širok.

Blizanci
Ovaj prolećni znak poznat je po lepom osmehu. Prosečne su ili natprosečne visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Izgledaju mladoliko i imaju duge prste, piše 24sata.

Rak
Pripadnici ovog letnjeg znaka obično imaju besprekoran ten i lepu kosu. Oči su im krupne, a crte lica nežne. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i šiljat nos.

Lav
Poput Raka, i pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je obično gusta i često kovrdžava, oči smeđe ili zelene i krupne, dok im izgled lica deluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne punije od proseka. Obično su natprosečno visoki, uskog struka i dugih nogu.

Device
Device su poznate po aristokratskom tenu i okruglom obliku lica. Njihove usne su izražene i pune, a oči srednje veličine. Lice im je prilično simetrično, a telo sklono debljanju, posebno u gornjem delu.

Vaga
Ovaj jesenji znak obično ima elegantne pokrete tela. Vage najčešće imaju rupe na obrazima i ovalno lice. Usne su im lepo oblikovane, a glava i lice obično su manji od proseka. Nos je tanji, mada može biti i duguljast, a kosa srednje gusta ili retka. Takođe su poznati po tome što imaju vrlo izražajno lice i graciozan hod.

Škorpija
Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i snažnoj vilici. Oči su im velike i često očaravajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo sjajnija, pa znaju kako da blistaju, a telo vitko, iako bez izraženih mišića.

Strelac
Pripadnici ovog znaka, poput Škorpije i Vage, poznati po urođenom provokativnom hodu. Često deluju mladoliko. Čelo im je nešto veće, a osmeh širok. Često su malo niži sa jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih, smeđih nijansi.

Jarac
Ovaj zimski znak je poznat po sjajnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Odlikuju se razvijenim i lepim rukama, kao i visoko postavljenim jagodicama.

Vodolija
Vodolija je, poput Jarca, prepoznatljiva po atraktivnom i mišićavom telu, posebno u mlađim godinama. Obično imaju usne pune u sredini i tanje prema ivicama, a nos im može biti veći od proseka. Karakterišu ih i koščata ramena.

Ribe
Poput Jarca i Vodolije, i Ribe imaju atraktivnu figuru. Njihovo lice izgleda nežno i punije sa ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Kosa im je obično gusta i blago talasasta, a gornji deo tela uži.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *