Tri horoskopska znaka kojima će februar biti mesec pun sreće i uspeha

Zvezde su na vašoj strani!

Drugi mesec 2021. godine donosi srećne preokrete za sledeća 3 horoskopska znaka, uglavnom na polju ljubavi i karijere.

Blizanci
Jupiter je u Kući ljubavi, a i Venera (planeta ljubavi) i Mars (planeta strasti) biće u odličnom položaju tokom februara 2021. godine. Univerzum vam sada šalje pozitivnu energija, dobićete inspiraciju i hrabrost i možete steći nove prijatelje ili pronaći ljubavnog partnera.
U februaru možete da ostvarite svoje snove ili samo da konkretizujete planove za budućnost, posebno između 11. i 13. februara. Podelite svoje misli i snove sa voljenom osobom.
Slobodni Blizanci imaju dobre šanse da u februaru ove godine pronađu partnera koji će ih zaista učiniti srećnim. Pun Mesec će 23. februara ući u segment porodice i doma, pa se očekuje značajno poboljšanje porodičnih odnosa. Kod kuće stvarate mir i harmoniju, a takođe imate dobre šanse za povećanje plate.

Vodolija
Februar ste započeli u odličnom raspoloženju i možete da očekujete uspeh u karijeri. Vaša kreativnost i genijalne ideje biće najzastupljenije na početku i na kraju meseca. Na vašem radnom mestu sve ide odlično, imate dobru saradnju sa kolegama.
Februar je povoljan za učenje i putovanja. Ipak, budite oprezni – moguće je da ćete ući u sukob sa partnerom zbog poslovnih obaveza.
Neke vaše veze se mogu završiti, ali istovremeno vam se otvaraju druge mogućnosti koje možete u potpunosti iskoristiti.

Lav
Mlad Mesec ulazi u Vodoliju, koji će imati veliki uticaj na vaš ljubavni život. Pored toga, u februaru možete sklopiti sjajna prijateljstva sa nekoliko ljudi.
Saturnove vibracije donose uspeh i pozitivnu energiju u vaš život. Naredni period posvetićete prijateljima.
Ako sada nemate partnera, dobra vest je da možete pronaći svoju srodnu dušu do kraja meseca. Pod uticajem Sunca postaćete još više posvećeni svom partneru, a strast u vašem životu ponovo će se probuditi.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *