Arkan hteo RAZVOD zbog Cecine koleginice? Ova poznata pevačica ga je ZALUDELA, isplivali detalji (FOTO) Njih dvoje su uplovili u ljubavni odnos krajem osamdesetih godina.

Pre Svetlane Cece Ražnatović, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan bio je u emotivnoj vezi sa njenom hrvatskom koleginicom, pevačicom Doris Dragović.

Navodno, njih dvoje su uplovili u ljubavni odnos krajem osamdesetih godina, malo pre nego što su otpočeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac u jednom intervjuu je ispričao da je on prvo bio u vezi sa Doris, ali da je i Arkan potpuno poludeo za pevačicom.

Kada je i Arkan konačno spavao s njom, rekao mi je da mu je to bio najbolji seks u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova”, rekao je Žabac.

Prema navodima izvora bliže upućenih u emotivni odnos između njih dvoje, Arkan je navodno nagovarao Doris da se preseli u Beograd, a zbog nje je razmišljao i o razvodu od prve supruge Natalije.

Arkan VASKRSAO u Japanu: Pojavio se u uniformi “balkanskih zmajeva” (FOTO)

Ipak, 1990. godine, kada je Arkan uhapšen u Dvoru na Uni, ovaj ljubavni par je navodno prekinuo svaki kontakt.

Tri godine kasnije, Arkan upoznaje Cecu kojoj je izgovorio subonosno “da” 1995. godine, a Doris Dragović se udala za vaterpolistu Marija Budimira.

Izvor: Objektiv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *