Kija Kockar IZNELA istinu o ESTRADI: Dosta njih me je blokiralo, a Jeleni Karleuši nisam prećutala! Pevačica najiskrenije pričala o sujeti na estradi..

Kija Kockar doživela je neverovatn uspeh na estradi nakon što je napustila rijaliti “Zadruga”. Ne prođe ni dan, a da njeno ime nije u medijima, ali upravo to je dovelo i do sujete među sada kolegama pevačima.

“Ja sam malo oštra i zato ne pričam sa pola estrade. Zato sam blokirana od pola estrade, jer govorim istinu. Većinom me ljudi napadaju preko novina i onda posle kažu da to nisu rekli ili da je izmišljeno. Mene blokiraju na Instagramu, ja nikog ne blokiram! Ali što se tiče te sujete, to je neverovatno. Mene su svi podržavali, a onda sam izašla iz rijalitija, napravila uspeh i odjednom me više niko ne podržava. Odjednom sam im pretnja, ali to je sasvim normalno. Ne krivim ih, ali i te kako smatram da su dvolični. Ja sam radila sa ljudima ceo život, ali takav šljam u životu nisam videla! To je najveći šljam na svetu!”, ispričala je Kija Kockar.

Ona se kako kaže nikada uživo nije svađala sa kolegama već isključivo preko društvenih mreža, ali jednoj osobi nije mogla da prećuti, a to je Jelena Karleuša:

“Meni je moj producent Filip Miletić rekao jednu pametnu stvar. Rekao je da nikom ne odgovaram, osim ako je velika zvezda. Onda me je Jelena Karleuša na početku prozvala, ja sam ga pitala da li mogu sad, on je rekao da smem! Nije bilo ništa strašno, ali sam bila baš kulturna. Bilo je oko toga da ako ja mogu da napravim takav uspeh, da će ona uložiti onda u njenu garderoberku. I onda sam ja odgovorila: ’Da, Jelena uradi to, zato što sam ja kačila garderobu sa 17 godina u klubu za džeparac i vidi me gde sam sad!’ Tako sam joj odgovorila, jer ja kad se svađam ja volim da to bude zanimljivo i simpatično. Nikada ne bih uvredila nekog, a ako komentarišem nekog, onda komentarišem iz ličnih razloga. Jelenu ne poznajem i kada sam joj odgovorila, odgovorila sam joj na taj način.”

Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *