ZDRAVKO ĆUTI KAO ZALIVEN Milo ponovo gospodar Crne Gore, Krivokapić ne sme da mu pisne!

Voditelj Milomir Marić, u svom stilu, ali žestokim rečnikom govorio je o predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Marić je prvo pitao da li je moguće da Vladimir Božović ne može da poseti rodnu kuću i svoje roditelje.

– To naravno nije normalno i ovo je važna tema kada govorimo o budućnosti odnosa Srbije i Crne Gore. Direktnom odlukom Mila Đukanovića donesena je odluka da se protera ambasador Srbije u Crnoj Gori – rekao je Vladimir Pavićević.

– Novi istoričari i Milo Đukanović, šta su oni mislili: Ujedine se svi južnoslovenski narodi, koji, na čelu sa Štrosmajerom, sanjao to jedan vek i sad da Crna Gora jedina bude izvan jugoslovenske države? Pa, da li je to što oni hoće normalno? Đukanović je slavio Podgoričku skupštinu 20 godina – podsetio je Marić.

Pavićević je podsetio na zahtev EU da Crna Gora sledi primer Srbije i povuče odluku o proterivanju ambasadora.

– Nova vlada Zdravka Krivokapića ćuti u toj situaciji, uprkos tome što je sam on saopštio da je ta odluka bila “pakosna odluka bivšeg režima Mila Đukanovića” i sad se čeka – rekao je Pavićević.

Marić je zaključio da “vernici ne prave novu crkvu, ali da je bezbožnicima lako da prave crkvu”.

– Milo kaže da se oseća kao Lazar na Kosovu, očekuje Kosovski boj u Nikšiću i da mu bude odrubljena glava – rekao je Marić.

Pavićević je rekao da lista DPS-a u Nikšiću će prvi put u nekoliko decenija neće biti pojedinačno najjača.

– Sada, na osnovu svih istraživanja, imamo fakt da ta lista neće biti najjača. Ubedljivi favorit je koalicija “Za budućnost Nikšića” – rekao je Pavićević.

Marić je za Miraša Dedeića rekao da je bio u “zimskom snu” i da su ga “izvukli iz neke rupe i pokazuju ga na televiziji”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *