ISPOVEST Halida Muslimovića nakon što je OPTUŽEN za nasilje: Sonja mi je nudila da TRGUJEM drogom Pevač koji je u Banjaluci osuđen za nasilje nad Bašićevom tvrdi da se ona bavila kriminalom i da je zbog toga bila u zatvoru u Australiji.

Pevač Halid Muslimović pre tri godine našao se na udaru javnosti, kada ga je prijavila navodna bivša ljubavnica Sonja Bašić za nanošenje teških telesnih povreda.

Pre nekoliko dana Osnovni sud u Banjaluci osudio je pevača za krivična dela nasilja i ugrožavanja sigurnosti, jedinstvenom novčanom kaznom od 1.200 konvertibilnih maraka (oko 600 evra).

Muslimovic je za štampano izdanje lista Objektiv izneo svoju stranu priče, koja zvuči šokantno.

Cela estrada zna ko je Sonja, samo niko nema mu*a da kaže išta o njoj, jer je se svi plaše. Svima njima je bila prilepak, u koji god grad Australije da su došli. Ona se tamo sukobila sa zakonom zbog droge, u Australiji je imala i nekoliko zatvorskih kazni zbog počinjenih krivičnih dela, a meni lično je nudila da transportujemo ogromnu količinu droge iz zemalja regiona do Australije, što me je šokiralo i tada sam konačno odlučio da stavim tačku na naš odnos, jer sam ja poznat kao neko ko nikad žvakaću gumu nije ukrao, a kamoli šta drugo. To sam, takođe, prijavio policiji u Banjaluci i Prijedoru, međutim, niko ništa nije preduzeo povodom toga”, rekao je Halid Muslimović za štampano izdanje Objektiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *