LJUBAVNI ZODIJAK: Kako funkcioniše veza između ISTIH horoskopskih znakova?

Kažu da se sličan sličnom raduje, pa se veruje da kada ste u vezi sa partnerom, koji je istog horoskopskog znaka kao i vi pre svega dobijate razumevanje, ali, da li je to u svakom slučaju idealna kombinacija?

Pripadnici istih horoskopskih znaka imaju slične energije, navike i poglede na svet, što ponekad znači da ako su oboje depresivni, ili imaju pogrešnu sliku o nečemu, ni jedno od njih neće biti u stanju da preusmeri vezu na pravu stranu.

OVAN: Ovnovi žele potpunu pažnju svog partnera, što će u vezi sa drugim Ovnom biti nemoguće, jer će oba partnera pored sebe želeti osobu koja će da im hrani ego. Neko će u ovoj vezi neizbežno biti zanemaren, a to im neće doneti ništa dobro.

BIK: Mirni i staloženi Bikovi obično imaju slične poglede na svet, pa bi njihova veza mogla idealno da funkcioniše na duge staze, potrebno je samo da imaju zajednički mir i komfor i sve će ubrzo doći na svoje.

BLIZANCI: Veza dva Blizanca gotovo je nemoguća na duže staze, jer je njima potreban neko da ih čvrsto zadrži na zemlji, neko ko će im pokazati da život ima određeni tempo i da nije sve u zabavi.

RAK: Njihova posesivnost i emotivnost mogla bi da preraste u gotovo patološku vezu u kojoj bi bili osuđeni jedno na drugo, bez prijatelja ili bilo koje vrste izduvnog ventila što nikako nije zdravo za psihu.

LAV: Dva snažna ega koja se sudaraju nikako nisu dobra kombinacija. Umesto da gledaju jedno u drugo, oni će se kao u ringu boriti za pažnju i dominaciju, što ne može dovesti do zdravog odnosa.

DJEVICA: Nezavisne Device, sebi traže sličnog partnera, koji će razumeti njihovu potrebu da se s vremena na vreme sklone od ljudi, pa je partner istog znaka idealan izbor za njih.

VAGA: Dve Vage koje bi tragale za balansom i ravnotežom u odnosu, uspele bi da zajedničkim snagama donesu odluke, koje im je samostalno jako teško da donesu. Imali bi iste ciljeve i načela i jedno drugom bi definitivno bili savršen par.

ŠKORPIJA: S obzirom na težak i posesivan temperament Škorpija, njihova veza bi mogla da bude veoma duboka i puna poverenja, ali i neverovatno teška, puna kontrole i stvari, koje je na duge staze nemoguće tolerisati.

STRIJELAC: Kako strelčevi uživaju u slobodi i avanturi, imaće razumevanja jedno za drugo i biće baš onaj par sa najluđim uspomenama i duboko zaljubljenim pogledom tokom cele svoje veze.

JARAC: Dva tvrdoglava Jarca, koja žele da sve uvek bude po njihovom definitivno nemaju zajedničku budućnost, jer ni jedno od njih nije spremno da se povuče.

VODOLIJA: S obzirom da su Vodolije veoma osobene, njihova veza bi zaista teško mogla da funkcioniše, jer bi vrlo često moglo da dođe do nepoklapanja energije.

RIBE: Ribe su savršene zajedno, pune emocija i posvećene su svom partneru, ali jedina opasnost koja vreba njihovu vezu je surova realnost, od koje zajedno beže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *