RANG LISTA NAJNEVERNIJIH horoskopskih znakova

Horoskopski znak osobe otkriva ne samo njenu ličnost već i sklonost ka flertu i prevari. Sajt specijalizovan za vanbračne susrete predstavio je evidenciju o neverstvu astroloških znakova.
Nedavno je otkrio šokantne rezultate istraživanja širom Evrope i istakao pravu rang-listu nevernika (po horoskopu).
OVAN: Muški Ovnovi su veoma nevjerni, čak dobro poznati po nevjerstvu! Oni se bez zadrške prepuštaju svojim nagonima, ne postavljajući sebi pitanja, baš kao i Škorpija. Razlika je u tome što će Ovan imati priču za jednu noć, dok će Škorpiju strast odvesti dalje nego što se očekivalo.

BIK: Ovi momci su obično vjerni i veoma stabilni. O njima ne morate mnogo da brinete, ali ipak pazite da ih prevelika senzualnost ne spotakne o grijeh. Najbolje je da im sami popunite eventualne praznine.

BLIZANCI: Oni su skloni flertu i često igraju opasnu stalnu igru. Najviše uživaju u romantičnim prijateljstvima. Međutim, ne morate da brinete jer je za njih to samo igra – nikad neće otići daleko. Oni se samo zezaju.

RAK: Ovi momci su i nevjerni i romantični, iako ih to čini kontradiktornim. Kada se zaljube, oni će slediti svaku svoju želju, čak i ako su prethodno dugo bili vjerni. Ipak, neće dugo voditi dvostruki život – brzo će se odlučiti.

LAV: Ovi momci žele da budu vjerni, jer vjernost jeste njihov princip. Ideja o prevari ih vuče nadole, osjećaju se ponižavajuće. Nažalost, često se teško opiru ljepoti i hedonizmu.

DJEVICA: Muškarci ovog znaka su vjerni u svim okolnostima, ne treba da ih se bojite. Međutim, vrijedi napomenuti da ostaju lojalni uglavnom zato što su suviše uplašeni da će biti uhvaćeni na djelu.

VAGA: Oni mogu biti nevjerni, ali samo ako se osjećaju zapostavljeno. Njihova potreba za ljubavlju jača je od svega, pa će, ako ih zanemarite, vjerovatno biti u iskušenju da odu i ljubav potraže negdje drugdje. Srećom, njihova potreba za stabilnošću i harmonijom u odnosu – veoma je jaka.

ŠKORPIJA: Strastveni su i fascinantni, a svojim nagonima daju na volju bez oklijevanja i postavljanja pitanja. Moćan libido ih često tera da varaju. Može ih poneti ogromna strast, čak ih može odvesti mnogo dalje nego što su prvobitno očekivali.

STRIJELAC: Ovi momci jesu nevjerni, ponekad veoma nevjerni. Često su to oženjeni muškarci koji vode dvostruki život. Oni vole zabranjeno voće i švrljanja izvan braka. Izbjegavajte ove momke jer su veoma vešti u maskiranju činjenica. Uostalom, i prema istraživanju, Strijelac je apsolutni šampion nevjerstva!

JARAC. Jarac je vjeran, čak veoma vjeran momak. Uz njega možete spavati mirno. Nikada vas neće prevariti, samouvjereni su i veoma stabilni u vezi. Radije bi raskinuli nego prevarili.

VODOLIJA. Muškarci Vodolije su prevrtljivi, nestabilni i nimalo vjerni, jer oni prosto ne razmišljaju o posljedicama svog ponašanja. Oni strmoglavo jure ne postavljajući sebi pitanja, naročito ako im je dosadno u vezi ili braku. Ne brinu o tome da li će biti uhvaćeni na djelu, već rade ono što žele.

RIBE: Ovi momci su izuzetno vjerni i snažno vezani za svoje djevojke ili žene. Potrebno im je samo da budu sa svojom drugom polovinom. Obratite, međutim, pažnju – pod uticajem očaravajućeg susreta mogu sebi dopustiti da se izgube u ljubavnom vihoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *