RAKOVI ROMANTIČNI, STRIJELCI SKROMNI; Idealna vjenčanja horoskopskih znakova

Ljubitelji astrologije veruju da je sve zapisano u zvezdama. Zato ne čudi što se veruje i da vaš horoskopski znak može otkriti kako bi trebalo izgledati vaše idealno venčanje.
OVAN: Žena rođena u ovom znaku želi tog dana da izgleda i da se ponaša poput prave princeze pa zato najradije odabrala posebnu lokaciju i trudila se da njeno venčanje nalikuje onom iz bajke.

Obilje cveća i dekoracija, upečatljiva venčanica i srceparajući govori – sve to možete očekivati na nejnom venčanju.

BIK: Kada bi trebalo da odaberu odabrati hoće li na svoje venčanje pozvati prijatelje ili rodbinu, pripadnici ovog znaka bi uvek pozvali rodbinu. Čak i ako inače nisu s njima bliski.

Naime, za njih je brak svetinja i kada su venčanja u pitanju, poštuju samo tradiciju. Njihovo venčanje verovatno neće biti zapamćeno kao nezaboravna žurka, ali obeležiće ga romantika.

BLIZANCI: Blizanci su često oni koji se na brak odlučuju preko noći i uprkos nedostatku vremena za pomnu organizaciju, njihovo venčanje pamtićete kao jedno od najzabavnijih. Ples do zore jedino je što je njima potrebno za sreću.

RAK: Najveći emotivci među horoskopskim znakovima potrudiće se da njihovo venčanje bude posebno romantično, a neće se buniti ni ako ga obeleži velika količina suza radosnica.

LAV: U maniru holivudskih zvezda lavovi će rado i poslednji novčić dati za pripremanje proslave o kojoj će se još dugo pričati. Njima je luksuz drugo ime pa se nemojte iznenaditi ako odaberu najrazvikanije (i najskuplje) mesto u gradu za proslavu svog venčanja.

DJEVICA: Device vole da drže sve pod kontrolom pa za njih organizatori venčanja ne dolaze u obzir. Ipak, to ne znači da sve neće biti besprekorno. Teže jednostavnosti, ali ne odmiču se daleko od tradicije. U dubini duše, ipak, maštaju o proslavi na plaži, što vam verovatno nikada neće priznati.

VAGA: Organizacija njihovog venčanja trajaće beskonačno dugo, a nemojte se iznenaditi ako se mlada nekoliko puta predomisli oko venčanice ili boje cveća. Sve to će rezultirati savršenim danom kojeg će se i oni i zvanice rado prisećati.

ŠKORPIJA: Nemojte se iznenaditi ako pripadnici ovog znaka pobegnu negde daleko kako bi u maksimalnoj privatnosti obavili venčanje. Oni ne vole nametnuta pravila, stroge ceremonije ni druženje s ljudima koji im nisu preterano dragi.

STRIJELAC: Strelci su još jedan od znakova koji ne pati za glamuroznom proslavom na kojoj će se pojaviti nekoliko stotina zvanica. Rođeni su avanturisti pa uvek biraju nešto drugačije i neviđeno. Ako se i odluče da organizuju proslavu, na nju će biti pozvan samo uži krug ljudi, a nemojte se iznenaditi ni ako je organizuju na nekakvom “zabačenom” mestu.

JARAC: Pripadnici ovog znaka pomno prate događanja u svetu trendova pa će i pre veridbe imati jasnu viziju svog venčanja. Iako će paziti na budžet, na jedan od njihovih najvažnijih dana u životu ničeg neće nedostajati i neće izgledati nimalo skromno.

VODOLIJA: Vodolije ne žele da budu robovi pravila, a njihovo venčanje će biti jedno od najopuštenijih na kojima ćete prisustvovati. Mladoženja bi se vrlo lako mogao pojaviti u farmerkama i otkačenoj košulji, a ako je mlada rođena u ovom znaku, nikome neće biti čudno ako i ona odabere istu kombinaciju.

RIBE: One maštaju o filmskom venčanju, ali ih u realizaciji najčešće sabotira njihov budžet. Ipak, sve će učiniti da se što više približe neverovatno romantičnom venčanju na kojem će njihove emocije biti u prvom planu, piše index.hr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *