HOROSKOP ZA SUBOTU 20. FEBRUAR

Svaka smela ideja u početku je bila ludost!

OVAN

POSAO: Očekuje vas stabilna situacija na poslu i miran dan. Moguć je sukob sa kolegom u znaku Jarca.
LJUBAV: Ne stidite se svojih emocija I otvoreno ih pokazujete. Partner uživa pored vas. Više dajete nego što dobijate pa u narednom periodu možete biti nezadovoljni zbog toga.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, zadovoljni ste vašim emotivnim stanjem i smatrate da ste dovoljno jaki za sve životne izazove što se odražava I na vase zdravlje.

BIK

POSAO: Povoljan poslovni period je ispred vas. Moguće je da ćete doviti povišicu, mada vama više znači priznanje nadređenih za trud koji ste uložili. Osećaćete se zadovoljno.
LJUBAV: Partner planira romantično iznenađenje za vas pa ćete uživati I na ovom polju. Oni koju su dugo u vezi vrlo je moguće da će rešiti da stupe u brak.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa štitnom žlezdom su moguši kod vas. Trebalo bi da posetite endokrinologa.

BLIZANCI

POSAO: Danas je vaš dan za posao. Sve što uradite biće plodonosno I bićete bogato nagrađeni. Sve ono što ste želeli da započnete, a niste, danas je dan za to.
LJUBAV: Partner je preterano ljubomoran I to vam sve više smeta. On je takav po prirodi pa dobro razmislite kako ćete to da rešite.
ZDRAVLJE: Posvetite se sebi i svojim hobijima. Danas je idealan dan da budete malo lenji i odmarate uz svoju omiljenu seriju.

RAK

POSAO: Ukoliko ste planirali da počnete da se bavite nekretninama sada je idealan period za tebe. Očekuje vas finansijska stabilnost što vas čini veoma zadovoljnim.
LJUBAV: Očekuje vas ozbiljan razgovor sa partnerom koji već neko vreme uspešno izbegavate. Nemate čega da se bojite, partner vas voli I želi iskreno da vam se otvori.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kožom, iritacijama, aknama ili alergijskim reakcijama. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko problema koji vas muče.

LAV

POSAO: Nije vam povoljn period za poslovne promene o kojima razmišljate. Današnji dan vam prolazi mirno, nemojte menjati ništa.
LJUBAV: Moguće je da ćete odlučiti da stavite tačku na tajnu vezu koju imate. Nemojte to uraditi preko telefona nego probajte da se vidite sa tom osobom.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Povedite računa o svojoj ishrani i navikama. Moguće je da je došlo vreme za promene.

DEVICA

POSAO: Stiuacija na polju posla je mirna I stabilna. Vama je preko potreban odmor I sada je idealan period da ga iskoristite. Zaslužili ste.
LJUBAV: Osoba sa kojom ste imali neobaveznu avanturu se ponovo vraća u vaš život, ali ovaj put želi mnogo više od toga. Biće vam veoma zanimljivo sa njom.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi kada je u pitanju polje zdravlja. Posvečeni ste porodici I to vam prija.

VAGA

POSAO: Stanje na polju posla vam je veoma nestabilno. Mnoge vage će danas dati otkaz jer neće moći više da izdrže pritisak na poslu.
LJUBAV: Verujete osobi sa kojom ste i vaš odnos svakog dana postajke sve zanimljiviji. Ono što sada gradite sa ovom osobom postavlja čvrste temelje za vašu budućnost.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam donosi pozitivne aspekte na svim poljima i generalno ne biste trebali da budete zabrinuti.

ŠKORPIJA

POSAO: Prijalo bi vam da uzmete slobodan dan i malo se posvetite sebi jer trpite veliki pritisak na poslu što kasnije može dovesti do potpunog gubitka želje za radom I napretkom.
LJUBAV: Odnosi sa voljenom osobom nisu najbolji i nema skorog poboljšanja. Dugo ste zanemarivali probleme koje imate I sada je period kada ne možete da pronađete zajednički jezik.
ZDRAVLJE: Ovaj period je dobar za važe zdravlje, ali povedite računa o ishrani i unosu i vitamina jer vam je u narednom periodu naglašen pad imuniteta.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da će faktor sreće da vas prati na ovom polju. Generalno nemate ni previše obaveza. Današnji dan vam je povoljan za bavljenje hobijem.
LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada. Moguće je da ste iz nekog razloga i prostorno udaljeni ili da je neko od vas dvoje na putu. Današnji dan vam nije sjajan za polje ljubavi.
ZDRAVLJE: Prijaće vam san i odmor. Preterano ste se iscrpeli u prethodnom periodu i sada vam je potrebno neko vreme u kojem ćete biti više posvećeni sebi i svojim potrebama.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete sukobe sa saradnicima, pogotovo sa saradnicima ženskog pola. Nećete pokazati koliko vas je ovo pogodilo ali će se odraziti na druge aspekte vašeg zivota.
LJUBAV: Pred vama je period kada razmišljate o braku. Umorili ste se od prolaznih veza I žudite za mirnim životom.
ZDRAVLJE: Solidno stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da se brinete. Lako rešavate sve ono što vas muči. Meditirajte, prijaće vam.

VODOLIJA

POSAO: I vi i važe kolege ste nezadovoljne zbog ponašanja nadređenih prema vama pa ćete provesti dan u ogovaranju. Pazite kome šta pričate danas.
LJUBAV: Danas je vrlo verovatno da ćete imati susret sa osobom koja je bila vaša velika ljubav. Ta osoba nije kao što je nekada bila I to će vas razočarati.
ZDRAVLJE: Generalno dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje i to će se nastaviti I u narednim periodima.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima usko povezanim sa zdravstvom možete oćekivati veliki uspeh finansijski dobitak. Veoma povoljan dan za posao.
LJUBAV: Sa partnerom ste samo iz navike, emocije su vam se odavno ugasile. Vreme je da budete iskreni I prema sebi I partner da biste pokušali da nađete neki kompormis.
ZDRAVLJE: Možete imati problema u predelu glave. Čuvajte se povreda. Konzumirajte više tečnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *