GOTOVO JE; Ako vam dečko pošalje 1 od ovih 8 PORUKA – više ga NEMATE!

Sitnice u svakodnevnoj komunikaciji mogu da vam otkriju mnogo.
To se naročito odnosi na SMS poruke koje, kako navode psiholozi, mogu da vam pokažu da je vašoj vezi došao kraj. Uostalom, provjerite i sami da li i vi možda dobijate ovakve poruke od svog dečka.

1. Kako si provela dan: Ovakve poruke se često šalju u vezama koje su na izmaku. Oboje tražite izgovor za razgovor, ali zapravo nemate puno toga da kažete. Odgovor na ovakve poruke je obično dosadan, jer dan prosječne osobe nije toliko zanimljiv.

2. Kakvi su nam planovi za večeras: Nije dovoljno siguran u vašu vezu da bi sam mogao da ima bilo kakve planove. Ako vam stigne ovakva poruka, vjerovatno ni vi nemate bog zna kakve planove sa njim.

3. Može: Ako stalno traži odobrenje za nešto da uradi, on nije siguran u vas, ne poznaje ni vas ni vašu vezu.

4. Da li želiš da dođeš do mene: Iako ste zajedno već neko vrijeme, on još nije siguran da li ti želiš ili ne želiš da dođeš kod njega. Ovo pitanje odaje nesigurnost, ali i prognozira kratak vek veze.

7. Dobro jutro/laku noć: Ako se ne budite pored osobe sa kojom ste u vezi ili ne idete na spavanje sa njom – ta veza nema budućnost.

8. Da li su planovi za sljedeću nedjelju i dalje isti: Nesigurnost! Čim on ne zna da li ćete sljedeći vikend provesti sa njim ili sa nekim drugim, ta veza nema budućnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *