ŽENE rođene u ova tri horoskopska znaka su NAJMUDRIJE; Da li ste među njima?

Prema riječima astrologa žene rođene u ovim horoskopskim znakovima krasi inteligencija, sposobnost da se snađu u svakoj situaciji i visok nivo organizovanosti. Ne postoji nešto što one ne mogu da postignu. Ove žene su zaista posebne:
OVAN: Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne.

Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima. Vole da upoznaju svijet, čitaju i imaju puno hobija, a to su sve dobri izvori iz kojih se može crpiti životna mudrost.

BIK: Ako vam stvarno zatreba mudar savjet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podijeliti s drugima. Bikovi posjeduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može biti muza svom muškarcu jer će uvijek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu.

DJEVICA: Žene rođene u ovom zemljanom znaku život prihvataju racionalno i takve su im i odluke. Vrlo su razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači. Zahvaljujući tome puno toga vide i razumiju.

Žena Djevica mudra je smirena i zna da kontroliše svoje emocije. Iako je veoma snažna zna kako da djeluje nježno i ženstveno, piše Stil..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *