HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR

HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR Povoljan dan za Škorpiju i Jarca, Vodolija ulazi u konflikte, a Ribe emotivne (VIDEO)
AUTOR: Alo.rs/S.Ć. DATUM I VREME: 22.02.2021. 05:00

0 Komentara
“Kad ljubav hoće da govori, razum mora da ćuti.”

https://www.youtube.com/watch?v=wkA9sZJ5nJo&feature=youtu.be Embed: XMA Header Image Dnevni horoskop za 22. februar 2020. || Alo.rs
OVAN

Posao: Naglasak će biti na komunikacijama, dogovorima, kontaktima i vezama, kao i mogućoj legalizaciji dokumenata. Ljubav: Imate više slobodnog vremena i možete da se posvetite najbližima. Konačno možete da vidite stare prijatelje i odete na kafu. Zdravlje: Nestabilno.

BIK

Posao: Neke stvari ne funkcionišu, a guranje problema pod tepih nije nikakvo rešenje, samo odlažete neizbežno. Ljubav: Otkrivanje emocija vam nikada nije bila jača strana, ali voljena osoba ne može da čita misli i da zna o čemu razmišljate. Zdravlje: Pad energije.

BLIZANCI

Posao: Ciljeve pravite na duži rok umesto na kraći i to je dobra stvar, ali ipak morate da ih podelite na manje. Ljubav: Ne smete sve da prepuštate partneru da reši i da to radi bez vas. Uključite se i zajedničkim snagama eliminišete sve negativno. Zdravlje: Dobro.

RAK

Posao: Osećate se zarobljeno i ne možete da se koncentrišete na toliko faktora odjednom, sagorećete pre ili kasnije. Ljubav: Ponašanje partnera je promenljivo i vi nećete više biti u stanju to da trpite. Iskreno porazgovarajte o problemu. Zdravlje: Ne igrajte se zdravljem.

LAV

Posao: Iako svima želite da pokažete da se sposobni, nije na odmet da zatražite pomoć od starijih kolega. Ljubav: Ako trenutno nemate vremena da tražite ljubav, možda će ona naći vas. Pazite dobro ko vas sve posmatra, jedan par očiju vas prati. Zdravlje: Jedite više voća.

DEVICA

Posao: Finansijski gubici će loše uticati na mentalno stanje i želećete da pobegnete od svega. Ljubav: Voljena osoba se promenila i ne znate zašto. Nema strasti između vas i iako ste znali da će se to dogoditi, niste očekivali tako brzo. Zdravlje: Promenite tempo života.

VAGA

Posao: Nije vreme za nove saradnje, jer nećete biti u prilici da sve držite pod kontrolom ako proširite krug poslovanja. Ljubav: Najviše kod vašeg partnera volite to što ume i posle toliko zajedničkog vremena da vas iznenadi kada se ne nadate. Zdravlje: Unosite proteine.

ŠKORPIJA

Posao: Bolje je da idete na kvalitet nego na kvantitet, to će se dugoročno isplatiti. Ljubav: Drago vam je što pored sebe imate jednu zrelu i prijatnu osobu koja na svaki problem reaguje racionalno i bez prevelike histerije. Ne želite nezrelo ponašanje. Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Posao: Novo radno mesto vam prija, čak i više nego što ste očekivali. Plašili ste se da će biti velika nepoznanica za vas. Ljubav: Skladna veza je onome čemu svaka osoba teži, pa i vi, ali vaš partner to ne razume ili ne želi da razume. Zdravlje: Problemi sa bešikom.

JARAC

Posao: Situacija može biti i bolja, ali vam okruženje prija jer ste u kontaktu sa osobama koje su slične vama. Ljubav: Nije važno ako partner ne uradi nešto što ne očekujete, ali je važno ako ne uradi nešto što obeća, jer ne možete da pređete preko toga. Zdravlje: Nesanica.

VODOLIJA

Posao: Ne volite svoj posao i ne znate kako da se izvučete iz ove situacije koja za vas predstavlja pakao. Ljubav: Komunikacija sa voljenom osobom može da bude i bolja, ali ovaj dan je takav da nemate vremena da na miru sednete i razgovarate. Zdravlje: Problemi sa zubima.

RIBE

Posao: Neke kontakte ne možete večno da ostvarujete. Saradnici se menjaju i žele da se oprobaju u drugim stvarima. Ljubav: Budite uvek iskreni prema partneru, ali i odmereni, nikada nemojte da gubite kontrolu nad svojim emocijama i osećanjima. Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *