HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR

OVAN

POSAO: Ako ste mladi i studirate imaćete problema sa polaganjem ispita, moguće je da ste u dilemi da napustite školovanje. Povedite računa sa kim se družite i kome se poveravate, jer možete imati problema sa posesivnim ne dobronamernim osobama.

LJUBAV: Ovo je dan kada možete srušiti ograde i uraditi sve za ljubav iz strasti. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali.

ZDRAVLJE: Manjak energije. Pripazite se jer moguće je da se aktiviraju neki hronični zdravstveni problemi.

BIK

POSAO: Mogući su problemi od strane osoba od kojih očekujete neku pomoć ili koje su uticajne i na važnom položaju. To kod Vas izaziva revolt, pa pokušajte da se kontrolišete.

LJUBAV: Ako ste bili sa partnerom u svađi, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi ako sami ne budete tražili probleme.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete moći da posvetite samo sebi. Maksimalno se posvetite vašem zdravlju u narednom periodu.

BLIZANCI

POSAO: Vama komunikacija neće predstavljati problem, naprotiv, vrlo ste razložni i spremni da se borite za svoje stavove. Neko vam mrsi konce, i jako teško dobijate željenu satisfakciju.

LJUBAV: Oni koji su u braku imaće podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rešenja za nastale situacije prepustite njemu.

ZDRAVLJE: Dan je pogodan za odmor kod vas. U narednom periodu nećete imati većih zdravstvenih problema ali možete često da se osećate nekako malaksalo.

RAK

POSAO: Vi ste veoma kreativni i maštoviti i dobro je ukoliko se koristite tim preimućstvima na poslu. Potrebno je da napravite poslovne dogovore koji će ići u vašu korist.

LJUBAV: Nesporazumi ce biti izglađeni i vi ste više nego zadovoljni. Komunikacija će se popraviti i sada ćete moći neometano da kujete planove za buducnost vaše veze, uz svu neophodnu podršku partnera.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu i prezačinjenu hranu. Moguće je da ćete imati neke probleme sa metabolizmom, varenjem, stomakom. Važno je da vodite dovoljno računa o ishrani.

LAV

POSAO: Ukoliko se za potrebe poslovanja služite računarom ili nekim drugim modernim elektronskim uredjajem, mogući su kvarovi. Obratite pažnju na svaku naznaku mogućeg problema. Moguć je sukob sa autoritetima. Ostanite mirni.

LJUBAV: Ako ste slobodni možete doživeti vrlo strastvenu avanturu na kraćem putu.

ZDRAVLJE: Mogući hronični problemi sa kostima, više se čuvajte i posvetiti pažnju i vreme svom telu. Pazite se preloma! Obratite pažnju na saobraćaj.

DEVICA

POSAO: Šta god osmislite po pitanju posla ,biće pravi izbor i doneće vam kako poslovnu satisfakciju, tako i materijalni uspeh i novčanu korist. Ulazite u period kada će vam biti mnogo lakše da zaradite i dođete do novca.

LJUBAV: Ako ste slobodni biće novih poznanstva, na putu ili iz okoline. Budite otvoreniji za potrebe partnera ako želite uspešnu vezu.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Ne preterujte sa slatkišima. I sami ste svesni da teško skidate nagomilane kilograme. Pijte više vode!

VAGA

POSAO: Stalno će vas pratiti osećaj da ste skučeni i da vam nije omogućeno da se nesmetano izražavate i iskazujete svoje mišljenje. Ili ćete postati vrlo oštri i neugodni ili ćete se povući iz borbe i odrađivati svoj deo posla u miru, ali nezadovoljni.

LJUBAV: Možete imati osećaj, da je veza u kojoj se nalazite neozbiljna ili da se partner igra sa vama. To vam neće smetati, ukoliko ste od skoro u vezi, ali ako ste duže u vezi ili braku, partnerove detinjarije ići će vam na živce.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Posvetite se bavljenju sportom ili nekim vidom rekreacije koji vam može prijati. Nemojte da zapostavljate svoj impuls i potrebu za akcijom.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete vrlo kreativne ideje koje možete uspešno iskoristiti u poslu. Može da vas sputava samo sopstvena lenjost, jer ce vas više privlačiti zadovoljstvo, provod, lake zarade, nego neki konkretan rad i angažovanje.

LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja za partnera, a nerazumevanje vremenom dovodi do toga da počnete zanemarivati partnera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi. Pred vama je faza u kojoj možete da imate tegobe vezane za pojavu peska, kamena i sličnih smetnji.

STRELAC

POSAO: Moguće su značajne promene u samoj firmi, smena rukovodećeg kadra, previranja koja ni vas neće ostaviti bez reakcije negodovanja, revolta i bunta. Ukoliko se nalazite na nekoj bitnoj funkciji imaćete puno problema da zadržite položaj.

LJUBAV: Emotivnim životom ćete biti zadovoljniji ukoliko ste slobodni. Oni koji su u braku mogu očekivati zaoštren odnos sa partnerom, koji će vas naterati da se preispitate o smislu veze u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE: Očekuje vas prilika za poboljšanje kada je u pitanju zdravlje. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakve probleme, sada dolazi do oporavka.

JARAC

POSAO: Moguć je veoma loš uticaj ljudi iz javnog i političkog života na vas rad i poslovno angažovanje. Svako eksponiranje može samo da vam šteti.

LJUBAV: Imate više slobodnog vremena i možete da se posvetite svojim najbližim na pravi način. Konačno možete da vidite stare prijatelje i da popričate o nekim starim dobrim vremenima.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Potrudite se da povećate unos vitamina, da ojačate svoj imunitet, da dovoljno spavate i da unosite više tečnosti. Posvetite se svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Osećate snažan otpor prema figurama od autoriteta u poslu. Zbog svoje nepromišljenosti i bunta možete zapasti u neprilike sa nadređenima.

LJUBAV: Ne smete sve da prepuštate partneru da reši i da to radi bez vas, morate da se uključite i da zajedničkim snagama eliminišete sve ono negativno iz vaše veze i iz vašeg okruženja.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući kod vas. Već neko vreme ste pod stresom i ne osećate se dobro zbog toga. Pred vama je faza u kojoj biste trebali da se javite lekaru.

RIBE

POSAO: Nećete uopšte mariti za mišljenje drugih. Ponašaćete se u skladu sa devizom „život je jedan“ i vodićete jedino računa o tome da ništa ne propustite od onog što se nudi.

LJUBAV: Moguće je poznanstvo sa osobom koja je zauzeta i ulazak u tajnu vezu. Zauzetim Ribama predstoji takođe povoljan period. Dogovori sa partnerom oko zajedničkih investicija ili pak odlazak na put.

ZDRAVLJE: Važno je da stvarate zdrave navike. Ako želite da održite dobro zdravlje na duže vreme u budućnosti, važno je da na vreme počnete da vodite dovoljno računa o sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *