LJEKOVITI NAPITAK OD CVEKLE I ŠARGAREPE : Gotov za par minuta,a razultati vaše krvne slike neće biti nikad bolji !

Recept za krvnu sliku…

Već decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima koji se bore sa različitim bolestima, jer vraća energiju, diže imunitet i poboljšava krvnu sliku.

Pravi se veoma jednostavno, a jedina mana mu je što nije baš pretjerano ukusan. Ali rezultati su toliko dobri da vrijedi svakog gutljaja!

Riječ je o soku od od cvekle i šargarepe,a ako vam je muka pri samoj pomisli na ovu kombinaciju ove dve namirnice u tečnom stanju,niste jedini.

Naime,ovaj sok se decenijama preporučuje ljudima,jer se savršeno bori protiv svih poslijedica različitih vrsti bolesti..

I ako svi kazu da je groznog ukusa,niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fanstatični!!!

Zato kažu da bukvalno diže iz mrtvih – i nije namijenjen samo onima koji imaju zdravstvenih problema!

Ukoliko se osjećate premoreno, nemate energije i depresivni ste, možda je baš ovaj bućkuriš ono što vam je potrebno. Sprema se veoma jednostavno.

Potrebno je:

– 1 kg cvekle

– 1 limun

– pola kilograma šargarepe

– 3 pomorandže

– 3 jabuke

– 1 kilogram meda

Priprema:

Sve sastojke jednostavno očistite i ubacite u blender. Dobićete sok crvenkaste boje, koji zatim možete da raspodjelite po flašama (ili teglama, jer bi idealno bilo da ne stoji u plastici) i da čuvate u frižideru.

Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, na prazan stomak i to svega pola čaše.

Ukoliko budete pili ovaj sok svakodnevno, već za deset dana ćete osjetiti nevjerovatnu promjenu po pitanju energije ali i raspoloženja. Zapušite nos i – živjeli!

Izvor: 24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *